‘In sommige periodes van mijn leven liep ik vast. Het klopte niet, ik was aan het overleven. Het was te veel, ik vond geen evenwicht, geen rust. Ik zocht hulp. En dat hielp!’

Soms sluit je je ogen voor wat je te doen hebt. Je valt figuurlijk in slaap. Dan kun je iemand vragen een stukje ‘mee te lopen’. Dat kan helpen om wakker te worden, om aan te gaan waar je tegen aan loopt, om je verder te ontwikkelen.

Mijn eigen ontwikkeltraject heeft me rust, richting en vertrouwen gegeven in mijn persoonlijke en professionele leven. Ik leerde richting te geven aan wat aansluit bij mijn ‘natuur’, bij wie ik in wezen ben. Dat hielp mij zowel bij mijn ‘persoonlijk leiderschap’ als in mijn werk. Natuurlijk gun ik dat jou ook!

Als je bij mij komt, kijken we samen naar wat er bij jou speelt. Ik luister en reageer, breng mijn ervaring in. Ik doe voorstellen voor oefeningen, activiteiten of opdrachten. Ik heb gemerkt dat mensen die bij me komen het fijn vinden om in een rustige omgeving stil te staan bij wat voor hen echt wezenlijk is.

Voorbeelden

Mensen kunnen bij mij terecht met vragen over (ander) werk. En met vragen op meer persoonlijk vlak. Logisch! Werk en privé hangen ‘natuurlijk’ samen! Ik zelf heb gewerkt binnen de ggz, de jeugdzorg, het onderwijs en de kinderopvang, in verschillende rollen.

Onaffe zaken afmaken

Zin en betekenis geven aan je bestaan

Je natuurlijke ritme vinden

Nu leven

Bespiegelingen

Graag schrijf ik over onderwerpen die mij raken. Nog leuker vind ik het als er reacties op komen!